Dag 2. Tre viktiga saker inom foto

 
 
Nu ska jag berätta tre viktiga saker som jag tycker är viktiga inom foto! Vet heller inte om jag förstått denna fråga rätt men ja.
 
 
Det är viktigt att kunna sin kamera så man liksom vet vad man håller på med. T.ex varför det blir på ett visst sätt när du ställer in inställningarna på ett sätt. För att lära dig mer om din kamera kan du använda din manual som du fick med när du köpte din kamera. Den kanske inte ser så kul ut men det står viktiga saker i den. Men du kan ju självklart också läsa fotobloggar eller gå en fotokurs om du tycker det är roligare :)
 
 
Om man vill bli en bättre fotograf är det bara att öva öva öva och testa massa olika inställningar. Fota så mycket du kan och försök att ta med dig din kamera varje gång om du ska någonstans. Testa olika inställningar och se om bilden kanske bli bättre eller sämre. Lägg ner så mycket tid du kan på fotandet. 
 
 
Det är inte bra att jämföra sina bilder med någon annans. Du kör ditt race. Men det kan vara bra att analysera deras bilder och försöka se vad du tycker är bra men just dens bilder. Du kanske tycker om ljuset eller nåt sånt. Försök sedan att ta in det i dina bilder. Man gämför sig oftast med dem som jobbar med foto och tänk att dem har arbetat med det jäääääääättelänge och har ett stort försprång.
 
Hoppas detta hjälpte dig. Hej då!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Matilda

Det var sjukt bra tips även om jag har lite svårt för den sista så är det något som är viktigt att tänka på

Svar: Tack, ja det är det :)
Frida

2013-06-17 @ 17:21:29
URL: http://photomatilda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0